Üdv a Yama-blogon!

Kedves Olvasó!

Németh-Hindi Fatima vagyok a “Yama Kitchen and Lifestyle” életmód márka egyik megálmodója. Mérhetetlen örömmel tölt el, hogy blogomra kattintva most ezt a bejegyzést olvasod. Fontos számunkra, hogy jelenlegi és leendő vásárlóink jobban belelássanak a termékek mögött álló munkába, s azokhoz arcot is társíthassanak, ezzel személyesebbé formálva a köztünk kialakult kapcsolatot.

A márka megalapítása Édesanyám fejében fogalmazódott meg évekkel ezelőtt, s nem sok idő kellett hozzá, hogy az álom valósággá váljon. Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy ennyire inspiráló és értékes munka folytatását, továbbgondolását bízta rám, férjemre és 16 további lelkes munkatársunkra. Mi mindnyájan büszkén állunk a márka mögött, hiszen munkánkon keresztül a jóga becses filozófiáját igyekszünk tovább adni, mely sokkal több bonyolult gyakorlatsorok ismétlésénél és átszellemült hümmögésnél. A jóga életforma, gondolkodásmód, mely az öt “Yama” vagy más szóval, “intelem” köré épül. Ezekről részletesen írok majd a következő bejegyzésben. Egyelőre elég annyi, hogy ezek az irányelvek segítenek kiegyensúlyozottabb, békésebb életmódot folytatni.

Jelenleg webshopunk elindításán dolgozunk, amelyben magas minőségű, termelői élelmiszerek, organikus anyagokból készült ruhák, jóga-kiegészítők, sőt művészeti alkotások is megtalálhatók lesznek majd. Ezek a termékek mind hozzájárulnak a Te jóllétedhez és segítségedre lesznek abban, hogy a Yamákkal összhangban élj.

Tevékenységünk egyik alapelve, hogy többet szeretnénk adni tárgyaknál. Ezt a blogot így azért hoztam létre, hogy hasznos cikkeket osszak meg veletek “zöld” témákról, folyamatban lévő projectjeinkről és más érdekes, életmóddal kapcsolatos témákról, hogy amikor majd kezedbe veszed valamelyik gondosan elkészített termékünket, eszedbe jusson a mögötte megbúvó történet. Ez az időszak nagy kaland számunkra. Tarts velünk, iratkozz fel a Yama-blogra, kövesd Facebook oldalunkat és Youtube csatornánkat, hiszen együtt jó megélni igazán a izgalmakat.

Találkozunk legközelebb,

 

Fatima

en

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s